Vi har kjøpt småbruk!

Foto: Pål Tr. Mannsverk

Vi har i lengre tid vært på jakt etter et eget sted og i hele fjor ble det jobbet med å finne et samlingssted. Ringerike kommune hjalp til, men så fikk vi avslag. Nylig ble en eiendom i Heradsbygda lagt ut for salg, Sætraveien 3.
– Det ble visning og under 24 timer etter, hadde vi kjøpt eiendommen, sier leder Heidi Halvorsen.

F.v.: Brita Løkling (hund), Jannicke Høistad Bakke (katt), Christin Bjørnrud (katt), Sonja Langeland (kanin), Bodil Fjellstad Solli (kanin), Heidi Halvorsen (leder), Hermann Halvorsen og Monika Lynikaite. Foto: Pål Tr. Mannsverk

Eiendommen består ved siden av et bolighus, blant annet av et lite fjøs og et verksted, samt en garasje. Eiendommen er 30 dekar stor, hvor av 20 dekar er skog. Her vil vi ha et samlingspunkt for Dyrebeskyttelsen Ringerike og andre med interesse for dyrevern.

I tillegg til å ha mottak for tamme dyr som f.eks. katt, kanin og hund, vil det nye samlingsstedet vil også få et mottak for ville dyr.

Men bygningene er gamle og nedslitte, og vi er avhengig av hjelp til oppussing. Vi trenger møbler, utstyr, materialer, ja egentlig alt. Hjelperne trenger ikke nødvendigvis ha fagkunnskap. Det er også behov for folk som kan være med og sjaue og som har holdt i en malerkost før.

Har du lyst til å bidra?
Klikk deg inn for å registrere deg som frivillig.

Kjenner du noen som kan sponse oss med, linoleum, maling, lamper, spisebord, skinnsofa (lettere å holde ren), stoler, kjøleskap, komfyr, byggevarer, e.l., er det bare å tipse oss om det. Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.
Send gjerne epost til post@dyrebeskyttelsenringerike.no.

F.v.: Marius von Glahn (fugl), Sonja Langeland (kanin) med hunden Tiril, Bodil Fjellstad Solli (kanin), Brita Løkling (hund), Jannicke Høistad Bakke (katt) med hunden Sushi, Christin Bjørnrud (katt), Monika Lynikaite og Hermann Halvorsen. Foran: Hunden Mitch og leder Heidi Halvorsen. Foto: Pål Tr. Mannsverk
Del denne artikkelen: