Observasjonstårn

Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike (DNR) har etablert et observasjonstårn i Nordre Tyrifjorden våtmarkssystem for å tilby en arena for kunnskapsutveksling og læring om regionens naturverdier – og for å øke kunnskapen om ville dyr og deres leveområder i Ringeriksregionen.

Tårnet er et gratis tilbud for alle som interesserer seg for naturen og dyrelivet i Nordre Tyrifjorden og Storelva naturreservat og denne gruppen kan brukes for å dele sine naturopplevelser fra tårnet.

Av sikkerhetsmessige årsaker oppfordres alle brukere av tårnet til å vise stor aktsomhet ved kryssing av jernbaneovergangen!

Tårnet er blitt finansiert av Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike sine egne midler, med bidrag fra både Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen DNB.
Tårnansvarlig er Marius von Glahn.

Miljøvern og annet arbeid for å bevare den naturlige og nødvendige balanse av både flora og fauna inngår som en viktig del av Dyrebeskyttelsens formål.

Ønsker du å støtte Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike sitt arbeide for naturen og dyrene som lever i den kan du gjøre dette med:

  • Vipps til 16204
  • Grasrot send sms «Grasrotandelen 993312622» til 60000
  • En valgfri gave til kontonummeret 2280.66.07561

Ekstern lenke: DNR Observasjonstårn – Tyrifjorden | Facebook

Del denne artikkelen: