fosterhjem

Har du lyst til å bli fosterhjem?

Det å være fosterhjem for dyrebeskyttelsen vil si at man tar et dyr inn i hjemmet sitt og sørger for at det blir elsket og trygt. Dyrebeskyttelsen sørger for mat, utstyr, dyrlege og etter hvert et nytt hjem.

Noen dyr blir i mange uker, kanskje måneder, mens andre blir i dager eller få uker. Felles er at de alle veldig trenger noen som kan bry seg om dem og skjemme dem bort litt mens de venter på sitt for-alltid-hjem.

Vi trenger fosterhjem for forskjellige typer dyr; katt, hund, kanin, gnager, osv. Fosterhjemmet bør befinne seg i Ringerike, eller veldig nært.

Akkurat nå trenger vi sårt plasser til katter som ikke kan bo med andre katter.  Og vi har alltid behov for noen hjem som står klare og kan ta imot dersom det skulle bli behov. Katter er de dyrene vi har flest av og hvor vi stadig trenger fosterhjem. Hund, kanin og gnager er mer sjeldent, men uansett er det viktig at vi har fosterhjem klare når de trengs.

Kunne dette vært noe for deg og dine, må du gjerne sende oss en epost på post@dyrebeskyttelsenringerike.no og fortelle litt om deg/dere og evnt hvilket dyr du/dere har mulighet til å ta imot for en periode.

Eller du kan fylle ut skjemaet vårt her:
https://www.dyrebeskyttelsenringerike.no/soknad-om-a-bli-fosterhjem/

18.06.2020

Del denne artikkelen: