Lilo


Denne sjarmerende frøkna søker etter et for alltid hjem. Det nye hjemmet må være godt hundevant, da denne frøkna trenger MYE mosjon og mental trening. Liker dårlig å være hjemme alene, og heller ikke glad i katter. Det nye hjemmet bør ikke ha katt fra før av, da det vil bli en dårlig match. Lilo er en stor sjarmør, som ELSKER kos! spesielt å ligge tett inntil menneske sitt både i sofa og i sengen. Lilo er 9 år, men ingen grunn til å la seg lure av alderen. Dette er er en eldre hund som oppfører seg som en valp. Lilo vil teste mennesket sitt om hun har muligheten. Så her gjelder det å alltid være et skritt foran. Hun er en skravlebøtte, som elsker alle mennesker og de fleste hunder, også veldig glad i å leke. Til tross for «utfordringene» hennes er hun er stor sjarmør, som sjarmerer alle hun møter. Om du føler du kan gi Lilo det hjemmet hun fortjener, skriv gjerne en mail, men les annonsen godt på forhånd 🙂

Dette er en hund fra Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike, derfor må adopsjonskontrakt og gebyr påregnes. Ta kontakt med Heidi om du ønsker å hilse på.

I henhold til gjeldende Covid-19-restriksjoner må vi bare beklage, men våre fosterhjem tar ikke i mot besøk fra personer som bor eller jobber i kommuner med strenge tiltak. Dette vil i første omgang gjelde til 31. januar. Håper på forståelse for dette.

Kategori:
Del denne artikkelen: