Gaia

Gaia søker sitt for-alltid-hjem! Hun er en fantastisk energibunt på 1,5 år. Hun er med på alt; lange turer i skog og mark, joggeturer, byturer, bading, lek, fart og moro. Trenger mye aktivitet, både fysisk og mentalt, men elsker også å sove både på og ved siden av mennesket sitt. Hun er en morsom liten jente med mye futt og fart.

Gaia er også en hund som trenger å trene mer hverdagslydighet, som trenger en «jobb», og som kommer med litt baggasje, så hun er ingen nybegynnerhund.
Hun går fint med med katter som er hundevante, barn (hvertfall i alder 5-14 år), andre hunder og litt «styr og stell» i hjemmet. Ingen problemer med bilkjøring, hun sovner(!) hos frisøren og hun er lettlært og smart. Ingen forsvar når det kommer til mat, ressurs, el. Hun er litt redd for å få klippet klørne, men det går (ble gjort hos frisøren). Napper litt om hun vil leke, men biter ikke.

Tror du at du kan gi Gaia det perfekte hjem, send en mail til britha@dyrebeskyttelsenringerike.no og fortell om hjemmet dere kan gi henne.

Dette er en hund fra Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike, derfor må adopsjonskontrakt og gebyr påregnes.

Kategori:
Del denne artikkelen: